Informatikai és fotós könyvek

  • PHP és MySQL webfejlesztőknek

PHP és MySQL webfejlesztőknek

  • Nyelv:magyar
  • Szerző:Laura Thomson, Luke Welling
  • Kiadás ideje:2010
  • ISBN:9789639929135
  • Kivitelezés:puhatáblás
  • Oldalszám:672
  • Készletinfó: Raktáron
  • Betekintő:

Bolti ár: 7 990 Ft

Engedmény: 49%

Akciós ár: 4 000 Ft

Letölthető tartalomjegyzék és mintaoldal: PHP és MySQL webfejlesztőknek mintafejezet

A PHP és a MySQL népszerű, nyílt forráskódú technológia, amelyek segítségével rövid idő alatt fejleszthetők adatbázis-vezérelt webes alkalmazások. A PHP igen hatékony programozási nyelv, használatával funkciókban gazdag webes megoldásokat hozhatnak létre a fejlesztők. A MySQL pedig kiválóan integrálható a PHP-vel, ideális, gyors és megbízható adatbázis a dinamikus, internetalapú alkalmazásokhoz.

A könyvből kiderül, hogyan lehet ezen eszközök együttes használatával hatékony és interaktív webes alkalmazásokat előállítani. Jól érthetően átveszi a PHP nyelv alapjait, elmagyarázza, hogyan tudunk MySQL adatbázist létrehozni és dolgozni vele, majd bemutatja, miként lehet PHP segítségével kapcsolatba lépni az adatbázissal és a kiszolgálóval.

A gyakorlati megközelítést követő kiadvány számos példával szemlélteti az olyan gyakran előforduló feladatokat, mint a felhasználók hitelesítése, online bevásárlókosár fejlesztése, PDF dokumentumok és képek dinamikus előállítása, e-mailek küldése és kezelése, webes fórum fejlesztése, Web Services felülethez kapcsolódás XML segítségével és Ajax-alapú interaktivitást nyújtó Web 2.0-s alkalmazások fejlesztése.

A PHP és MySQL webfejlesztőknek című kötet a mű előző kiadásának frissített, átdolgozott és kibővített változata: a PHP 5. és 5.3. verziója közötti fejlesztéseket, illetve a MySQL 5.1 verziójában bevezetett új funkciókat is tartalmazza.

Internetről letölthető példafájlok.

PHP-vel és MySQL-lel dolgozó fejlesztők számára nélkülözhetetlen kiadvány. Nagyon ajánlott mindenkinek -The Internet Writing Journal.
Kiváló könyv a PHP gyors elsajátítására, amely a MySQL-t is átfogóan bemutatja -WebDynamic.

Luke Welling és Laura Thomson több mint egy éve dolgoznak PHP-vel és MySQL-lel, illetve írnak róluk. Rendszeresen előadói a nyílt forráskódú fejlesztéssel foglalkozó konferenciáknak. Luke jelenleg webes alkalmazástervező az OmniTI-nál, Lara vezető szoftvermérnök a Mozilla Corporation webes csapatában.

Kapcsolódó termékek