Informatikai és fotós könyvek

A LEGO kalandok könyve 1-2. könyvcsomag - akció

  • Nyelv:magyar
  • Szerző:Megan Rothrock
  • Kiadás ideje:2014. december
  • Kivitelezés:keménytáblás, színes
  • Oldalszám:200 + 196
  • Méret:272×227 mm
  • Készletinfó: Raktáron
  • Betekintő:

Bolti ár: 12 600 Ft

Engedmény: 52%

Online ár: 6 000 Ft

Az akció a készlet erejéig tart.


1. kötet

Réges-régi vágyam, hogy többet, mást, jobbat tudjak kihozni azokból a LEGO kockákból, amikből eddig is építettem, mióta csak az eszemet tudom. Azért hogy tanuljak, ügyesedjek, fejlődjek. Hát, ma úgy döntöttem: itt az idő végre tenni is érte. Összepakoltam, és nekivágtam az ismeretlennek. Hogy mi születik majd? Milyen új LEGO alkotás néz majd rám a munka végén? Ez lesz a jó buli, kitalálni!

Ereszd szabadjára képzeletedet, amíg utazol a LEGO hatalmas világában A LEGO kalandok könyvének olvasása közben. Ez az inspiráló kirándulás tele van szuper ötletekkel, 25 modell kockáról-kockára történő építési útmutatójával, és közel 200, a világ legjobb építőinek alkotásaival. Tanuld meg hogyan építs robotot, vonatot, középkori várost, űrhajót, repülőt és még sok minden mást. Akár újonc, akár tapasztalt építő vagy ez a könyv egész biztosan megmozgatja a fantáziádat és motivál majd az építésben.

Tartalomjegyzék:

- Az Ötletlabor építés
- A LEGOváros
- Hot rodok és vagány verdák
- A mélyből
- Határ a csillagos ég
- A roboteknőcgyár
- Űrhajók
- A hatalmas mecha
- A középkori város
- Triassic Park
- Új barátok
- Teljes gőzzel előre
- Steampunk
- A LEGO legenda

2. kötet

Csatlakozz Megshez és Kockabothoz egy újabb izgalma LEGO építő kalandban, a LEGO kalandok könyvének második részében. Találkozhatsz a világ legjobb építőivel, miközben üldözitek a Rombolót és újraépítitek, amit hátra hagyott maga után. Tanuld meg, hogyan építs vagány űrhajókat, egzotikus kalózszigetet, tűzokádó sárkányt, gyors autókat és még sok mást. Közel 40 kockánkénti építési útmutatójával és 100 modellel a LEGO kalandok könyve egész biztosan megmozgatja a fantáziádat és klassz dolgok építésére ösztönöz.

Tartalomjegyzék:

-Vissza az Ötletlaborba
-Győzedelmes Viperák
-Mosolygós benzinkút
-A szép komp
-Hajótörött menedéke
-A Tudorok
-A díszlet: „ŰrKuplung”
-Törmelékzóna
-Egy igazi erőd
-Kocka Koma
-A LEGO-legenda hív

Kapcsolódó termékek