Informatikai és fotós könyvek

  • Klampár, a fenegyerek

Klampár, a fenegyerek

  • Kiadás ideje:2016.
  • Kivitelezés:puhatáblás, ragasztott
  • Oldalszám:226
  • Készletinfó: Raktáron
  • Betekintő:

Bolti ár: 3 499 Ft

Engedmény: 20%

Online ár: 2 790 Ft

"Tibi gyerekként mindig fölfelé játszott: serdülőben bőven ifi szinten volt, ifiben pedig már a felnőtt mezőnyben brillírozott. A sportág iránti szorgalma és elhivatottsága, példaként álljon mindenki előtt."
Gergely Gábor

"Nagyképűség nélkül állíthatom, hogy a párosunk magasan a világ legjobbja volt. A világbajnoki döntőkbe úgy jutottunk be, hogy meg sem erőltettük magunkat."
Jónyer István

"Nekem más lehetőségem nem volt az életben, csak a pingpong. Ha a bátyám nem terel rá erre az útra, valószínűleg úgy járok, mint az osztálytársaim nagy része, és lecsúszott bűnöző lesz belőlem. Óriási szerencse, hogy ehhez a játékhoz volt a legnagyobb tehetségem"
Klampár Tibor


Klampár Tibor a magyar asztalitenisz utolsó aranycsapatának máig aktív tagja. A sportág iránti szeretete hihetetlen erővel van jelen. Már önmagában ez is elegendő lehetne, hogy zseniális írás szülessen életéről. A mű egyes szám első személyben, Klampi saját szavaival mesél történeteket, és ettől még élesebb, még hitelesebb.

Klampár a fenegyerekben beszél sikeres pályafutásáról, nagy visszhangot keltő eltiltásairól, feleleveníti a közönség számára korábban soha el nem mondott szaftos történeteit, botrányait.

Elolvasva a Klampár a fenegyerek könyvet a magyar asztalitenisz közel ötven éve is jobban megismerhető. Még azok is érdekes háttér-információkhoz jutnak sportágunkról, akik amúgy éppen Klampár Jónyer vagy Gergely miatt fogtak ütőt, és szerettek bele a sportágba.

Ha kíváncsi vagy a receptre, vagy meg szeretnéd tudni, ki a mester szerint Magyarország de talán a világ egyik legjobb szerválója, ha érdekel, hogy miért szúrta le majdnem Németh Karcsit, ha többet szeretnél tudni a legnagyobb ping-pong bulik, vagy a mester száguldásainak történetéről, vedd meg máris a Klampár a fenegyereket!

Kapcsolódó termékek