Informatikai és fotós könyvek

  • Vendégvárás és ünnepek 100% paleo

Vendégvárás és ünnepek 100% paleo

  • Nyelv:magyar
  • Szerző:BB - K.Pataki Márta
  • Kiadás ideje:2011. december
  • ISBN:9789639929241
  • Kivitelezés:puhatáblás
  • Oldalszám:73
  • Méret:210×210 mm
  • Készletinfó: Raktáron
  • Betekintő:

Bolti ár: 1 300 Ft

Engedmény: 30%

Online ár: 910 Ft

Kenyerek, tészták, édes és sós harapnivalók – 100% paleo” c. könyv, a PaleoVital Receptgyűjtemény I. megjelenése után a PaleoVital Receptgyűjtemény II. – „Recept-tippek munkahelyre és iskolába; Gyors ételek – 100% paleo” c. könyv oldalaival ismerkedhettél meg.

Most végre kezedben tarthatod a „Vendégvárás és ünnepek – 100% paleo” c. könyvet, a sorozat III. kötetét. A paleos életmód gyakran állít bennünket kompromisszumos helyzetek elé, de amikor mi fogadunk vendégeket, akkor már – bizton állíthatom -, hogy megoldható akár a 100% paleos vendéglátás úgy, hogy a még nem paleosok is elégedettek lesznek a kínálattal. Erre kiváló példa a „Svédasztal 10 főre” könyvben található receptjei, melyeket én találtam ki a vendégeimnek, és nagy sikert zsebelhettem be. Az úgymond nem paleos konyhában számtalan olyan ételt készítünk változatlan módszerrel, melyek megállják a helyüket a 100%-os paleos szemléletű házvezetésben is – pl. a húsleves (metélt tészta nélkül), különféle sültek, melyek receptje éppen ezért nem került be a válogatásba. A könyvben megtalálható viszont pl. a „Rántott sertéshús paleo panírral” receptje, hogy álljon itt a módszerre egy példa, melyet bármikor pl. sajt, gomba, zöldség panírozásakor is lehet alkalmazni.

A Mikuláshoz, Karácsonyhoz, Húsvéthoz kapcsolódó hagyományos ételek paleos megoldásai megtalálhatóak a könyvben, így ünnepekkor, akár minden vendégnek 100% paleos ételt lehet kínálni; természetesen jó néhány – bármikor tálalható étel leírása is olvasható az új részben.
A recepteket igyekeztem úgy összeválogatni, hogy az egyes ünnepekhez kapcsolódó szokásos ételeket valóban meg lehessen találni, ezért az édes és sós, a leves és a hús stb. ételek megválasztásánál nem elsősorban az arányosságra, hanem arra törekedtem, hogy 100% paleos életvitel mellett is a magyar konyha hagyományai szellemében lehessen ünnepelni; ezért aztán túlsúlyban lesznek a receptek között az édességek.
Miután a sós harapnivalóknak – a legjobb kenyereknek és pogácsáknak stb. már külön könyve van, ezért ebben a részben csak 1-2 olyan receptet tettem be ebből a témából, melyek az első könyv megjelenése óta születtek.
Bízom abban, hogy a recept-sorozatnak ezen része is segíti majd a 100% paleos konyha kiváló szinten való vezetését!

Kapcsolódó termékek