Informatikai és fotós könyvek

  • Adobe Dreamweaver CS3

Adobe Dreamweaver CS3

  • Nyelv:magyar
  • Szerző:Adobe Creative Team
  • Kiadás ideje:2008
  • ISBN: 9789638773418
  • Kivitelezés:puhatáblás
  • Oldalszám:224
  • Méret:255×193 mm
  • Készletinfó: Raktáron
  • Betekintő:

Bolti ár: 4 200 Ft

Engedmény: 0%

Online ár: 4 200 Ft

Tanulja meg gyorsan és hatékonyan a Dreamweaver CS3 használatát!

A Tanfolyam a könyvben a legtöbb példányban eladott szoftveroktató tankönyvsorozat. Segítségével gyorsan és könnyedén tanulhatja meg az Adobe szoftverek használatát. A Tanfolyam a könyvben többet nyújt, mint más könyvek vagy képzések - hivatalos, az Adobe termékszakértők közreműködésével megszerkesztett oktatósorozat.
A könyv 12 leckét tartalmaz, valamint b2 ráadás lecke/b is elérhető a könyvben megadott internetes oldalon. 
Megtanulhatja, hogyan készítsen weboldalakat és teljes webhelyeket a legújabb internetes technológiák alkalmazásával, mint például az AJAX. Az Adobe Dreamwever (előzőleg Macromedia Dreamweaver) első, Adobe által kiadott verziója számos újdonságot tartalmaz, valamint szorosabb együttműködést és könnyebb átjárhatóságot az Adobe egyéb szoftvereivel. 

Az Adobe Dreamweaver CS3 elsajátításának leggyorsabb, legkönnyebb és legátfogóbb módja.
A könyv különös figyelmet fordít a Dreamweaver legfontosabb újdonságára, a Spry komponensekre. Az AJAX alapú Spry komponensek lehetővé teszik, hogy fejlett Web 2.0-es funkciókat építhessünk weboldalainkba, mint például az interaktív menük, RSS olvasó, vagy az azonnali adatlap ellenőrzés.
A lépésről lépésre haladó, projektalapú leckék során mindent megtudhat a Dreamweaver CS3 fontos funkcióiról. A fejezet végén található összefoglaló kérdések és a könyv projektfájljait tartalmazó CD-melléklet pedig kellemes időtöltéssé varázsolják az egyéni ütemének megfelelő tanulást.

Mire lesz szüksége a könyv használatához?

Az Adobe Dreamweaver CS3 szoftver Windows-os vagy Mac OS-es változatára (a könyv nem tartalmazza a szoftvert).Megjegyzés: A Tanfolyam a könyvben nem helyettesíti az Adobe Dreamweaver szoftver dokumentációját, támogatását, frissítéseit, illetve a regisztrált tulajdonosoknak járó további előnyöket.
A könyvhöz a leckefájlokat és angol nyelvű oktatófilmeket tartalmazó CD jár. 
A könyv az eredeti angol tankönyv fordítása, így elsősorban az angol kezelőfelülethez készült, de kiegészült a magyar nyelvű kezelőfelület elnevezéseivel, így a lokalizált verzióhoz is használható (WIN és MAC környezetre vonatkozóan egyaránt).

Kapcsolódó termékek