Informatikai és fotós könyvek

Vásárlási feltételek

Megrendelések feldolgozása:

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 9-16 óra között.
Ügyfélszolgálatunk minden esetben visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelést.
Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészében. Részben történő teljesítésre kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor.

A rendelés menete:

1. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a korsárba.

2. A Kosárban a megrendelt termék melletti mennyiséget itt tudja módosítani. Írjon be másik számot és nyomja meg a mellette található sárga ikont. Az X-re kattintva törölheti a kosár tartalmát.

3. Amennyiben nem kíván több terméket vásárolni kattintson a Rendelés véglegesítése gombra.

4. Amennyiben rendelkezik vele, adja meg kuponkódját.

5. Ha még nem tette, jelentkezzen be fiókjába, vagy új vásárlóként adja adatait.

6. Válassza ki a kívánt szállítási és fizetési módot.

7. Megérkezik a Kosár véglegesítése oldalra, tekintse át rendelését,

8. Tekintse meg még egyszer a kosár tartalmát, ha szükséges itt elvégezheti a módosításokat.

9. Kattintson a Rendelés megerősítése gombra.

10. E-mailben a megrendelés elküldését követően automatikus visszaigazolást kap.

Szállítási határidő

A szállítási határidő általában 2-3 munkanap.

Fizetési módok

  • Futárszolgálat esetén:
    • készpénzben: Az áru ellenértéke a termék(ek) Ön által megjelölt címre való leszállításakor a futárnak fizetendő. A szállítás díjáról a megrendelés során ill. a visszaigazolásában tájékoztatjuk.
    • bankkártyával: Az áru ellenértékét és az esetleges szállítási költséget megrendeléskor, az OTP felületén keresztül bankkártyával, a megrendelés lezárásakor egyenlíti ki. Ezzel tudomásul veszi, hogy a(z) Perfact-Pro Kft. (1139 Budapest, Röppentyű u. 53.) adatkezelő által a(z) perfactkiado.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, cím, telefonszám, e-mail cím. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

A 100.000 Ft feletti megrendelések fizetése kizárólag bankkártyával vagy előre történő utalással lehetséges. Előre történő utalás esetén munkatársunk díjbekérőt küld az Ön által megadott e-mail címre, amely az utaláshoz szükséges összes adatot tartalmazza. Amint az utalás megtörtént értesítjük a termék átvételével, kiszállításával kapcsolatban.

A számlát a csomag minden esetben tartalmazza!

Szállítás

A termékek szállítási díját a rendszer a megrendelés folyamán kiszámolja. A szállítási díjak a következő táblázat szerint alakulnak:


  Sameday futárszolgálat    MPL (Magyar Posta) futárszolgálat     PostaPont      
0 Ft - 19.999 Ft   
1 200 Ft
1 990 Ft
 990 Ft
20.000 Ft-tól
Ingyenes
Ingyenes
Ingyenes


Figyelem!
A Magyar Posta Zrt (MPL) akár MPL futárszolgálat, akár PostaPontra szállítási opció esetében értékhatártól függetlenül + 3000 Ft Logisztikai költség kerül felszámításra.

Kiszállítás előtt a megrendelőt időpont-egyeztetés céljából minden esetben megkeressük.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Webáruházunk megrendeléseit Futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, a helyszínen értesítőt hagy.

Termékek

Az akciós termékek értékesítése a készlet erejéig tart. Amennyiben nem áll rendelkezésünkre már az akciós termékből, úgy a megrendelést nem tudjuk teljesíteni.


Az esetleges árváltozás jogát fenntartjuk!