Informatikai és fotós könyvek

  • A digitális fotós könyv 1.

A digitális fotós könyv 1.

  • Szerző:Scott Kelby
  • Kiadás ideje:2013
  • ISBN:9789639929364
  • Kivitelezés:puhatáblás
  • Oldalszám:233
  • Méret:238×170 mm
  • Készletinfó: Raktáron
  • Betekintő:

Bolti ár: 4 410 Ft

Engedmény: 30%

Online ár: 3 090 Ft

Újra kapható!

Íme – a valaha legnagyobb példányszámban eladott digitális fotós könyvet tartod a kezedben! A Scott Kelby által írt díjnyertes kötet az egész világon hatalmas sikert aratott, és több tucat nyelvre fordították le.

Nézzük, Scott miként mutatja be könyvének lényegét:

„Ha mi együtt fotózni mennénk, és megkérdeznéd, hogy ’Te, hogyan kapjam le ezt a virágot úgy, hogy éles legyen?’, nem kezdenék el fényképészleckéket tartani Neked. Egyszerűen azt mondanám, hogy ’Rakd fel a zoomobjektívet, állítsd a blendét f/2.8-ra, fókuszálj a virágra, és kattints.’ Erről szól a könyv: mi ketten fotózni megyünk, válaszolok a kérdésekre, tanácsokat adok, és megosztom
az általam ismert titkokat, ahogy egy barátommal tenném – a technikai magyarázat és a fotós szakzsargon nélkül.”
Ez nem egy elméleti könyv, nincs tele zavarba ejtő szakkifejezésekkel és részletes leírásokkal. Ez a könyv arról szól, hogy mikor és melyik gombot kell megnyomni, melyik beállítást kell használni. A könyv közel 200 féltve őrzött fotóstrükkel segít lényegesen jobb, élesebb, színesebb és profibb képeket készíteni.
Minden oldalon találunk valamit, amivel jobbá tehetjük felvételeinket. Minden lapozással egy újabb profi beállításhoz, eszközhöz vagy trükkhöz jutunk, amelyek alkalmazásával fényképeinkből galériába illő műremekek válnak. Ha már eleged van abból, hogy képeid az „elmegy" kategóriába tartoznak, ha meguntad, hogy akárhányszor belenézel egy fotósmagazinba, azt gondolod: „Az én képeim miért nem így néznek ki?", akkor ez a könyv épp Neked való.

Az elmúlt három évben Scott Kelby a fotózással foglalkozó könyvek legolvasottabb szerzőjévé vált. Scott a szerkesztője és kiadója a stúdióvilágítás és rendszervakuk területével foglalkozó Light It! digitális magazinnak, a Photoshop User kiadványnak, valamint elnöke a Photoshop-szakembereket tömörítő National Association of Photoshop Professionals (NAPP) nevű szervezetnek. Mindemellett műsorvezetője a hetente jelentkező, népszerű online műsornak, a The Grid című fotós talk-show-nak, és szerte a világban tart előadásokat a fényképészetről, illetve oktatja a Photoshop és a Lightroom használatát. Scott több mint 50 könyv díjnyertes szerzője, nevéhez fűződik többek között a magyar nyelven is megjelent Adobe Photoshop digitális fotósoknak és a Világítsd be! Fotózd le! Retusáld!, valamint a The Adobe Photoshop Lightroom Book for Digital Photographers.
 

Kapcsolódó termékek