Informatikai és fotós könyvek

Vásárlási feltételek

Megrendelések feldolgozása:

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 9-16 óra között.
Ügyfélszolgálatunk minden esetben visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelést.
Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészében. Részben történő teljesítésre kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor.

A rendelés menete:

1. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a korsárba.

2. A Kosárban a megrendelt termék melletti mennyiséget itt tudja módosítani. Írjon be másik számot és nyomja meg a mellette található sárga ikont. Az X-re kattintva törölheti a kosár tartalmát.

3. Amennyiben nem kíván több terméket vásárolni kattintson a Rendelés véglegesítése gombra.

4. Amennyiben rendelkezik vele, adja meg kuponkódját.

5. Ha még nem tette, jelentkezzen be fiókjába, vagy új vásárlóként adja adatait.

6. Válassza ki a kívánt szállítási és fizetési módot.

7. Megérkezik a Kosár véglegesítése oldalra, tekintse át rendelését,

8. Tekintse meg még egyszer a kosár tartalmát, ha szükséges itt elvégezheti a módosításokat.

9. Kattintson a Rendelés megerősítése gombra.

10. E-mailben a megrendelés elküldését követően automatikus visszaigazolást kap.

Szállítási határidő

A szállítási határidő általában 2-3 munkanap.

Fizetési módok

  • Futárszolgálat esetén:
    • készpénzben: Az áru ellenértéke a termék(ek) Ön által megjelölt címre való leszállításakor a futárnak fizetendő. A szállítás díjáról a megrendelés során ill. a visszaigazolásában tájékoztatjuk.
    • bankkártyával: Az áru ellenértékét és az esetleges szállítási költséget megrendeléskor, az OTP felületén keresztül bankkártyával, a megrendelés lezárásakor egyenlíti ki.
  • Személyes átvétel esetén: Miután jeleztük, hogy az áru a raktárunkban elérhető, és átvehető onnan számított 10 napig biztosítjuk, hogy a megrendelt árut az Ön számára foglalásban tartjuk. A 10 napon túli időszakban nem vagyunk kötelesek a foglalást fenntartani.
    • készpénzben, az átvételkor fizetve. 
    • bankkártyával, átvételkor fizetve

A 100.000 Ft feletti megrendelések fizetése kizárólag bankkártyával vagy előre történő utalással lehetséges. Előre történő utalás esetén munkatársunk díjbekérőt küld az Ön által megadott e-mail címre, amely az utaláshoz szükséges összes adatot tartalmazza. Amint az utalás megtörtént értesítjük a termék átvételével, kiszállításával kapcsolatban.

A számlát a csomag minden esetben tartalmazza!

Szállítás

A termékek szállítási díját a rendszer a megrendelés folyamán kiszámolja. A szállítási díjak a következő táblázat szerint alakulnak:

1 Ft - 19.999 Ft

20.000 Ft -tól

1.200

Ingyenes

Kiszállítás előtt a megrendelőt időpont-egyeztetés céljából minden esetben megkeressük.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Webáruházunk megrendeléseit Futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, a helyszínen értesítőt hagy.

Termékek

Az akciós termékek értékesítése a készlet erejéig tart. Amennyiben nem áll rendelkezésünkre már az akciós termékből, úgy a megrendelést nem tudjuk teljesíteni.


Az esetleges árváltozás jogát fenntartjuk!