főoldal | számítástechnika | iLife Kézikönyv - iWeb, iTunes, GarageBand, iPhoto, iMovie, iDVD

iLife Kézikönyv - iWeb, iTunes, GarageBand, iPhoto, iMovie, iDVD

Eredeti cím: -
Kiadás dátuma: 2006. november
ISBN: 963872921X
Méret: 168x238
Oldalszám: 314
Nyelv: magyar
Súly: 0,62kg
tartalomjegyzék  |  mintafejezet  |  a szerzőről

Online rendelés (Az általunk üzemeltetett InterBook áruházban)

Mi is az az iLife?

Az iLife az Apple vezetőjének szoftverben testet öltött látomása, amelyben a digitális életünk központi szereplője az iLife, az iLife-ot alkotó programok. A zenéinket az iTunes tárolja és tölti fel az iPodunkra, a fényképeinket az iPhotoval rendszerezzük és osztjuk meg másokkal. A videókamerával készült felvételeinket az iMovie használatával feliratozhatjuk, vághatjuk meg. A fényképeket, házimozikat az iDVD programmal összerendezve multimédiás DVD-t készíthetünk, de ha az Interneten át szeretnénk megosztani mindezeket a digitális információkat, akkor ebben az iWeb program segít. Akit pedig a podcast készítés vagy a zeneszerzés, zenefelvétel rögzítése készül, az bátran fordulhat a GarageBandhez. Az iLife alkalmazás-csomagot minden újonnan vásárolt Macintoshra előre telepíti az Apple.

A könyv tartalma

A könyv hat fejezete sorra veszi az iTunes, az iPhoto, az iMovie, az iDVD, a GarageBand és az iWeb programokat. Bemutatja a programok kezelő felületét, majd egy-két gyakorlati példa lépésről lépsére történő ismertetésével segít az adott alkalmazás használatának elsajátításában. A szerző külön figyelmet fordított arra, hogy bemutassa a programok közötti adatcserét, az iDVD program gyakorlatához felhasználjuk az iMovie alkalmazásban az iPhoto képeiből összeállított filmet és az iTunesban tárolt zenét is.

Kinek szól a könyv?

A könyv kiváló segédeszköz azoknak, akik már megbarátkoztak Macintoshukkal és készek felfedezni az Apple életünket megkönnyítő alkalmazásait. A könyv jó szolgálatot nyújt az iLife-fal most ismerkedőknek, de azok számára is hasznos kézikönyv lehet, akik egy-egy programot már naponta használnak.

A könyvben szereplő fekete-fehér képek színes verzióit a következő linkről tölthető le: www.perfactkiado.hu/ilife

Online rendelés (Az általunk üzemeltetett InterBook áruházban)


Tartalomjegyzék

Bevezetés

1. Az iTunes használata
2. Az iPhoto használata
3. Az iMovie használata
4. Az iDVD használata
5. A GarageBand használata
6. Az iWeb használata
7. Tárgymutató