főoldal | számítástechnika | Dreamweaver CS3 Egyszerűen

Dreamweaver CS3 Egyszerűen

Eredeti cím: -
Kiadás dátuma: 2007. október
ISBN: 9789638729262
Méret: 168x238
Oldalszám: 336
Nyelv: magyar
Súly:  
tartalomjegyzék  |  mintafejezet  |  a szerzőről

Online rendelés (Az általunk üzemeltetett InterBook áruházban)

Mi az a Dreamweaver?

Leegyszerűsítve a Dreamweaver egy olyan program, amelynek segítségével mindenki kiléphet a webet egyszerűen csak használók köréből és a tartalmakat készítők táborát gyarapíthatja. Ennek a weboldalszerkesztő eszköznek a révén a weboldalakat WYSIWYG módon, azaz vizuálisan szerkeszthetjük, ezáltal ideális választás a weboldalak létrehozásával csak most ismerkedők számára. Emellett ideális választás profiknak is, mert a folyamatos fejlődéssel lépést tartva teljes eszköztárat kínál a weboldalak létrehozásához, karbantartásához és feltöltéséhez. Mit nyújt a Dreamweaver, ami ilyen jól használhatóvá, és a weboldalszerkesztő programok közül kiemelkedővé teszi? Elsősorban pontos, jól használható vizuális szerkesztőfelületet, amely kézi kódolás nélkül is jól működő, pontos weblapok létrehozását teszi lehetővé, valamint egy munkakörnyezetben egyesíti a weboldalak készítését, karbantartását és feltöltését, és mindig támogatja a legújabb webes technológiákat.

A könyv tartalma

A könyv a legújabb verzió, a Dreamweaver CS3 lehetőségeinek megismerésében nyújt hatékony segítséget egymásra épülő fejezeteivel, amelyek három "hullámban" vezetik be az Olvasót a weboldalak készítéséhez és a Dreamweaver használatához szükséges ismeretekbe. A könyv elején a program kezelőfelületének használatát és a weboldalak szerkesztésének alapjait sajátíthatja el az Olvasó, majd a weboldalak létrehozásának fő folyamatait ismerheti meg a Dreamweaver által ehhez nyújtott eszközökkel együtt. A záró fejezetek speciálisabb témákkal foglalkoznak, mint például a Spry elemek használata, és a viselkedések alkalmazása. A könyvben az elméleti és gyakorlati ismereteket következetesen végigköveti egy példaszájt létrehozása, így az Olvasó a könyv végére jól elmélyített, begyakorolt tudással vághat bele további weboldalak készítésébe.

Kinek szól a könyv?

A könyv nélkülözhetetlen útmutató mindazoknak, akik meg szeretnének tanulni weboldalakat készíteni, mivel a folyamatot az alapoktól módszeresen felépítve mutatja be, de hasznos segítség azoknak is,
akik meglévő ismereteiket szeretnék bővíteni a jelenlegi leghatékonyabb weboldalszerkesztő program,
a Dreamweaver CS3 használatának megtanulásával. A könyv logikus, egymásra épülő fejezeteivel,
és a következetesen alkalmazott példák felhasználásával kiválóan alkalmazható egyéni tanuláshoz,
vagy akár csoportos oktatáshoz is.

A könyvhöz tartozó segédletek megtalálhatóak a www.perfactkiado.hu/dwcs3egyszeruen/ címen.

Online rendelés (Az általunk üzemeltetett InterBook áruházban)


Tartalomjegyzék

Előszó

1. Bevezetés
2. A Dreamweaver munkakörnyezete
3. Szájtok felépítése
4. Alapok
5. Formázás, tipográfia, pozicionálás
6. Vizuális segédeszközök, táblázatok
7. AP elemek, menük, megjelenítők
8. Szájtok kezelése
9. Interaktivitás

Tárgymutató


Mintafejezet

7. fejezet (részlet)
(új ablakban nyílik...)