főoldal | számítástechnika | Illustrator CS3 Tanfolyam a könyvben

Illustrator CS3 Tanfolyam a könyvben

Eredeti cím: ADOBE ILLUSTRATOR CS3 - Tanfolyam a könyvben
Kiadás dátuma: 2008. április 29
ISBN: 9789638773401
Méret: 192 x 255 mm
Oldalszám: 386
Nyelv: magyar
Súly: 900 g
 

Online rendelés (Az általunk üzemeltetett InterBook áruházban)

Tanulja meg, hogyan készíthet illusztrációihoz grafikákat, logókat, levélpapírokat, oldalterveket, plakátokat és sok minden mást!

"A Tanfolyam a könyvben gyakorlatias feladatokkal és valódi példákkal mutatja be, hogy kell a legtöbbet kihozni az Adobe termékekből." (Patti Sokol, Sokol Consulting, Inc.)

Az Adobe Illustrator CS3 elsajátításának leggyorsabb, legkönnyebb és legátfogóbb módja
A "Classroom in a Book" a legtöbb példányban eladott szoftveroktató tankönyvsorozat. Segítségével gyorsan és könnyedén tanulhatja meg az Adobe szoftverek használatát.
A "Tanfolyam a könyvben" azt nyújtja, amit semmi más könyv vagy képzés nem tud - az Adobe termékszakértők támogatásával fejlesztett, hivatalos oktatósorozat az Adobe Systems Incorporated-től.

Az Adobe Illustrator CS3 Tanfolyam a könyvben 15 leckéből áll. A könyv az Adobe Illustrator CS3 elsajátításának alapjait tartalmazza. Az oldalain található számtalan tipp és technika segítségével hatékonyabban és hozzáértőbben dolgozhat az Adobe Illustrator CS3 alkalmazással. Vegye át a könyvet az elejétől a végéig, vagy válogasson az Önt leginkább érdeklő leckék között.

Mire lesz szüksége a könyv használatához?
Az Adobe Illustrator CS3 szoftver Windows-os vagy Mac OS-es változatára (a könyv nem tartalmazza a szoftvert).
Megjegyzés: A Tanfolyam a könyvben nem helyettesíti az Adobe Illustrator szoftver dokumentációját, támogatását, frissítéseit, illetve a regisztrált tulajdonosoknak járó további előnyöket.

A könyvhöz a leckefájlokat és oktatófilmeket tartalmazó CD jár.

Online rendelés (Az általunk üzemeltetett InterBook áruházban)